diumenge, d’agost 05, 2007

PREMIS NEPTÚ

El passat 13 de maig es va celebrar la vuitena edició de la gala dels Premis Neptú. La cita era a les 8 de la tarda al pavelló esportiu Les Comes, on s'hi van reunir unes 800 persones, repartides en més d'un centenar de taules, guarnides per a l'ocasió.
El nostre club UECANOIA, va presentar dos assidus participants de la Copa Catalana de Caminades de Resistència, en reconeixement a la excepcional temporada 2006 de la secció: campions de la Copa Catalana, guanyadors del Campionat de Catalunya per Entitats, a més 9 dels nostres marxadors van aconseguir el campionat de la CCCR a títol individual.
Els guardonats van ser: Ramon Serra Llacuna, que ha aconseguit fer 4 campionats de la CCCR consecutius, a més de 61 marxes de la CCCR també seguides i encara en continua fent, i la fèmina: Montserrat Berenguer Safont, que ha fet fins ara 3 campionats de la CCCR consecutius, 46 marxes també seguides i va pel seu 4rt campionat. Val la pena dir que tant l'un com l'altre, no tenen precedent dins la CCCR, en cap entitat des de la creació del campionat.
L'acte d'entrega de premis, combinat amb humoristes, trapezistes, parlaments, etc, o sigui tot un espectacle, va ser molt entretingut i va aconseguir mantenir-nos desperts, tot i que alguns aquell dia havíem passat la nit sense dormir, pel fet d'haver participat a la marxa Romànica de Resistència de Navàs, inclosa dins la CCCR.
Els principals premis va ser lògicament pels que practiquen esports de més ressò, automobilisme, esqui, futbol, etc, cosa que fa encara més meritori l'esforç dels que practiquem aquest esport.

Enhorabona companys i no perdeu la motivació!!!

Ofertas de paradores